Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

maandag 25 maart 2013

Lente waar blijf je???

We verlangen zoals ik op verschillende van jullie blog's lees allemaal naar de lente! jammer genoeg laat deze wat op zich wachten..op het internet vond ik deze foto's ,ze zijn dus niet van mij (jammer genoeg;)) maar toch wel inspirerend ,en doet  mij in ieder geval al(extra) dromen van  de lente en zomer,en hopen dat mijn rozen en hortensia's het  net zo goed gaan doen dit jaar!!


Kom maar binnen in "mijn" tuin ;)
Verder zie ik dat bij vele van jullie het bloggen wat op een laag pitje staat zo ook hier bij mij..
Gewoon omdat ik niet veel nieuws heb op interieur gebied en  de rommelmarkten nog (even) op zich laten wachten....
En ik  druk ben met van alles en nog wat ,onder andere met het auto/ bus verhaal dat in mijn ogen zo makkelijk  op te lossen lijkt, maar voor de verzekering blijkbaar niet ,blijkt dat de tegen partij de zelfde verzekering hebben zoals wij ,dus ik dacht dat is makkelijk, maar niet dus ..Ben dan ook erg boos,op de maatschappij (want ze kunnen dit toch 1.2.3 oplossen??we hebben verdorie camera beelden!!!) en sta (wederom) machteloos.Politie heeft blijbaar ook tijd nodig want  heeft nog steeds niet de tijd kunnen vinden op de tegen partij te gaan onder vragen..

As vrijdag gaat onze auto voor een weekje naar de garage waar hij gemaakt zal worden ,tot nu toe dus op onze kosten ,je begrijpt ik ben daar niet blij mee,zeker aangezien het niet gaat over 100 euro...

Maar goed wie weet (positief blijven pfff) komt het nog in orde ? Ik hou jullie op de hoogte..

Ik ben in ieder geval al ingeschreven ,heb zelfs al betaald (ben duidelijk vlugger dat de verzekerings maatschappij) voor de rommel brocante markt in Male (St -Kruis ,Brugge) verleden jaar regende het heel erg :(dit jaar hoop ik op zon..,mijn zusje gaat ook mee en op onze zolder staan er al heel wat spullen geprijsd in ingepakt klaar van ons beiden! ik kijk er naar uit!
De markt gaat door op zondag 30 juni ,en is de moeite waard dus Nederlandse lezeressen,zelfs als je een eindje moet rijden  echt de moeite!
Het adres volgt nog in een later blogje

Verder heb ik in de huiskamer mijn ,door Filip gemaakte, rek weg gehaald, het staat voorlopig op zolder....
Kapjes komen van de Ark van Zarren ,de lampjes zijn van Riviera Maison en kocht ik voor 2 euro t'stuk op de rommelmarkt:) 

Met mijn nieuwe kast vond ik het met het rek net wat te druk worden ,naar de lente toe wil ik ook altijd  alles graag wat lichter en minder druk..
Daarvoor in de plaats het ik dus deze 2 lampjes gehangen..

Ik wens jullie allemaal een fijne week!
Manuela

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: