Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

woensdag 27 februari 2013

Superman..

Sinds kort is er ook hier in de buurt een Action :-)
Ze hebben een boel rommel ,maar als je eens goed kijkt vind je best ook hele leuke dingen ,zo vond ik  vorige week dit klokje ,met een wat "antieke" look voor maar 2.07 euro ,en de boekjes (die dienen als doosjes) voor op Marloes haar kamer voor maar 1.59 euro t'stuk ! dat maakt mijn dag natuurlijk goed:)
Klokje van de Action..

Boekjes...
Ook heb ik een hele leuke (3) map gevonden om al mijn recepten in te bewaren,voor 1.59 euro kunnen we er direct 3 mee nemen he?
Ik heb nog wat werk aan het ordenen van  mijn recepten..

Verder heb ik nog wat foto's van de hal,die nog steeds niet helemaal naar mijn zin is ,ik heb wel  een mooi (2)ornament gekocht (ook een voor boven )die perfect in mijn stijl, en bij het papier past ,maar ik denk dat de grote spiegel ,die ik wel mooi vind, nog in een andere kleur moet komen momenteel is hij wit.. ik denk aan een soort antiek groen..ik ben er nog niet over uit ,wat vinden jullie?
Het ornament hangt boven de deur.

Omdat hubby geen gaten (lees nieuwe) in het nieuwe papier wilde boren en omdat dit ook niet mooi
uitkwam,ik wilde het ornament strak tegen de muur.heeft hij van pattex dubbelzijdige tape gekocht dit werkt super(bij hem toch) en het ornament in de hal hangt dus al.

Ik dacht maandag waarom moet ik wachten op hem ? ik fix het even en hang die voor boven zelf op ...
Hoe het komt weet ik niet maar na een hele rol plakkers van: 8 euro!!, maar ja compenseert weer met mijn aankopen in de Action ;) lag de hele boel na een half uur weer (was al eens eerder gevallen)beneden.
Gelukkig ornament niet beschadigd ,of mijn vloer..

Toen "het" thuiskwam en  ik mijn verhaal vertelde ,begreep hij er niets van ,hoe kan dat nu ,je kent er niets van .. ,gelukkig hij wel ... en hij waant zichzelf nu weer superman natuurlijk..maar goed als hij het maar ophangt.
En zo is zijn ego ook weer gestreeld :)want dat hebben die mannen soms eens nodig he;)
Ik zeg hem gewoon enkele keren hoe geweldig hij wel niet is en mijn ornament hangt ,je leert dat wel na een jaar of 20..
ik heb de foto's genomen met mijn nieuwe telefoon,en heb hier al een tijdje zitten sukkelen om ze zelfs maar op de pc te krijgen..
nu ben ik ze nog vergeten draaien,maar jullie hebben toch een idee ..dit is dus het ornament op de onderstaande foto zie je het al hangen boven de deur


Kom binnen!!
Nog een grappige ;) Mijn eigen 50 tinten grijs...
Als hij mijn ornament maar ophangt is het goed..
Verder heb ik mij erg druk gemaakt de afgelopen weken de bus die tegen mijn auto gereden is ,is er een van Solmar Tours,en dat nog uit Nederland,ik  dacht dit regel ik even (we hebben alles op camera beelden van mijn werk)maar helaas  de Nederlanders (ik ben dan nog wel zelf een Nederlander!!) niet zo behulpzaam ,uiteindelijk leek 1 meisje aan de telefoon toch nog  wel te willen helpen maar begreep ik uit haar woorden dat ze dit niet mocht... uiteindelijk ben ik(door dat meisje) uitgekomen bij Staf Tours in Lommel (Belgie) en daar waren ze gewoon weg onbeschoft!
Dus nooit op reis met Solmar(zijn blijkbaar al eens op tv geweest in Kassa..dus dit zegt al genoeg) of met Staf Tours uit Lommel..

In ieder geval de politie is er (reeds 3 weken) mee bezig...Waarom dat dit zo lang moet duren ,ik weet het niet.

Maar het is erg vervelend,tenslotte vraag ik alleen maar om de  schade die ze zelf gemaakt hebben (en dan nog doorgereden ,en tegen de richting in op de parkeerplaats gereden !!)  te vergoeden.

Blijkt wederom maar weer dat er zoveel mensen niet te vertrouwen zijn ,had ik verleden jaar al heel wat op mijn boterham gehad ,nu dit weer.

Maar goed ,we wachten dus nog even af ..
Voorlopig genieten we van ons huis , en wachten we met smart op de zon ,zodat we weer kunnen genieten van onze tuin.

Ik wens jullie allemaal een fijne week ,xxx
Manuela

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: