Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

donderdag 3 januari 2013

Een gelukkig nieuw jaar!

Van links naar recht mijn zusje ,mama en ikzelf (met het zwarte jurkje..)
twee van de mensen die ik dus zal koesteren!
Graag wil ik jullie allemaal een heel gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toewensen!
Vooral dat laatste, gezondheid is belangrijk natuurlijk ,dat hebben mijn zusje en ik zelf ondervonden in het afgelopen jaar ,zoals sommige van jullie weten of hier iets  eerder al gelezen hebben ,is in augustus onze vader overleden en hij was nog maar 60 jaar.

Het was echt een rot periode die tijd, en nog zijn we aan het verwerken natuurlijk ,maar het was niet alleen het overlijden van papa dat alles zo moeilijk maken maar ook alles wat daar nog bij kwam,dit heeft er dan ook toe geleid dat ik(samen met mijn zusje) met enkele mensen definitief gebroken heb,en geloof mij dat doe ik niet vlug..

Voornemens voor het nieuwe jaar maak ik normaal nooit ,maar dit jaar heb ik er toch een ;ik ga extra goed zorgen voor de mensen die mij lief  zijn ,mij respecteren en van mij houden zoals ik ben,en mijn hulp en liefde waarderen, deze mensen ga ik koesteren ,de rest laat ik los! ik wens iedereen het allerbeste ik wens niemand geen ongeluk toe ,ook jaloers ben  ik gelukkig nooit! maar als iemand mij geen geluk gunt of jaloers durft te zijn op mij ,of erger...dan is het dus klaar!

En voor de rest hoop ik samen met mijn zusje het overlijden van papa een plaatsje te kunnen geven.

Ik hoop ook wat meer tijd te vinden om te bloggen en vergeef mij als ik niet altijd bij jullie reageer ,maar ik geniet echt van jullie mooie blog's en foto's!

Het is een gewone biscuit taart  gevuld met chocolade mousse en overgoten met  chocolade (recept uit het vorige blogje)
Daarna heb ik de taart afgewerkt met macaron's, in chocolade en mokka smaak en  koffie boontjes ...
Het afwerken vind ik het leukst!
Op oudejaarsavond is  Marloes natuurlijk uit geweest ,maar eerst heeft de jeugd(va a.s zondag hoor ikzelf dus echt definitief niet meer bij de jeugd ... want dan word ik 40 jaar ...) samen gegeten ,en heb ik voor het dessert gezorgd...waarvan hier boven de foto..

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend en mijn bedoeling is om na dit blogje niet meer terug te komen op vorig jaar maar  positief het nieuwe jaar te beginnen , ik ben dan ook van plan om van mijn volgende stukje een vrolijk stukje te zullen maken!
Graag tot dan !!
Liefs Manuela

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: