Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

zondag 30 september 2012

Wallquest ...

Volgende week heeft de behanger tijd voor ons ,de bedoeling was om eerst te beginnen met de hal,wat volgens mij een enorme klus is ;-( maar we gaan moeten starten met de badkamer ,toiletten en  evt slaapkamers.

De reden: ik weet perfect welk behangpapier ik wil ,dus toen ik opgebeld werd door de behanger dat ik bij zijn leverancier van behang en verf ,wat behangboeken kon gaan ophalen,dacht ik eitje ,ik weet wat ik wil..

Ik trok dus samen met Marloes naar Brugge ,waar de leverancier al klaar stond met boeken van Sanderson..maar nee ik wil deze keer geen Sanderson ,het is niet omdat ik Sanderson in de huiskamer heb dat ik dit ook wil in de hal, toch? trouwens Mijnheer Sanderson zijn papier koste toen 103 euro de rol  en aangezien ik heel wat rolletjes nodig heb in de hal,..al moet ik eerlijk toegeven dat als ik het echt zou willen;-)
Nee hoor ,mijnheer ik wil papier van Wallquest ,uit het boek Chambray ,Allysa Rose ,code...
Simpel toch?
Nee ,dat komt helemaal uit Amerika ,dat zal moeilijk worden hoor,er is hier toch keuze genoeg?
Ja keuze genoeg maar ik wil...
Ik ben dus weer naar huis getrokken zonder boeken.

Eenmaal thuis gekomen ,google geraadpleegd ,maar er lijkt geen Belgische leverancier in de buurt te zijn ,is dat nu zo moeilijk een beetje behang bestellen ?

Enfin na wat gegoogle kwam ik uit bij miss Marple,in Doorn (NL) deze mensen opgebeld ,zo vriendelijk!!! ik had binnen twee dagen al staaltjes in huis,want ik had het papier natuurlijk al op de pc gezien maar nog niet in het echt en voor dat ik het zelf bestel(ja ik kan dat wel..en zelfs zonder verzendkosten,boven de 200 euro!)wilde ik het dus wel graag eens zien!
Donderdag mag ik om 11.00 dus naar Miss Marple in Doorn,en kan ik daar eens op mijn gemak kijken,daar heb ik wel zin in!
Ik ben deze week toch 2 daagjes in Gouda ,dus dat komt goed uit!
Deze 2 papiertjes moeten het dus worden...

Bij Miss M kan ik dus het papier blijkbaar wel bestellen(gelukkig) maar omdat ik het dus niet meer op tijd in huis zal hebben ,begint de behanger eerst met badkamer etc..
Die wil ik graag zacht roze..
In de toiletten graag gecombineerd met een bloemetje,die kan ik miss nog vinden in Doorn,as donderdag? want dat is maar 1 rolletje ;-)

Ik ben benieuwd!

Verder gaat alles zijn rustig verder ,ik heb het nog wel  moeilijk met de dood van papa ,dit kan mij plots erg overvallen,ik begin nu maar te beseffen dat ik hem nooit meer echt zal zien,en dit maakt mij soms erg verdrietig

Ik heb wel vandaag voor het eerst weer wat gebakken , Macaron's.
Ik ben  een foto vergeten maken,maar ik maak dit recept zeker nog eens opnieuw,want het was erg lekker ,al zeg ik het zelf, dus dan volgt er een foto en het recept.

Ik heb nog een fijn nieuwtje;Marloes heeft haar rijbewijs ,ik ben erg blij dat ze dit al heeft ,nu kan ze zich richten op haar studie's.
Een fijne week allemaal!
Manuela


Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: