Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

zondag 9 september 2012

Genieten van kleine dingen..

Vandaag is het een prachtige nazomer dag ,waarvan wij heerlijk genieten,ik zit in de tuin met laptop op schoot, en Marloes ligt languit in het gras,om nog een klein beetje bruiner te worden;-)
Manlief is op pad met zijn tweede grote liefde,....(motor)Gisteren hebben wij boodschappen gedaan en ben ik ook nog even binnen gesprongen bij Maison du Monde.(woonwinkel, jammer genoeg voor de Nederlandse lezeressen nog geen winkel in Nederland ,wel evt via internet?) en daar kocht in dit klokje.
Ook kocht ik  in de boekhandel voor het eerst het magazine Daphne's Diary,een heel gezellig blad, een echte aanrader ,ik had het hier in Belgie nog niet eerder gezien in de boekhandel,ik had er natuurlijk al van gehoord  via sommige van jullie of op de  andere blog's iets over gelezen
Allemaal gezellige foto's ,leuke herkenbare verhalen...

En lekkere recepten..

Erg gezellig dus ,hiermee ga ik mij nu nog even lekker proberen te ontspannen ,deze avond ribbetjes op de BBQ ,we hebben zo'n leuke (bijna buitenkeuken!) van Boretti gekocht aan het begin van deze zomer ,maar hebben er door de omstandigheden nog niet erg veel van genoten..(heb ik dan geen Boretti  in mijn keuken dan heb ik er toch een buiten;-))
Dus daar gaan we nu dus ook nog lekker even van genieten!,ik wens ook jullie nog een fijne nazomer avond toe,en neem het mij nog maar even niet kwalijk als ik nog niet veel reageer op jullie blog's ,dat komt straks wel weer.
Manuela

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: