Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

donderdag 22 maart 2012

Komen eten!

Zaterdagavond had ik hier thuis weer eens een etentje.
Ik vond het extra leuk deze keer ,het ging om een collega van Filip ,samen met zijn vriendin ,die ook een liefhebster van de brocante stijl  is, dus kon ik mijn tafel dekken met brocante servies.
Als ik zou meedoen aan komen eten zou dat natuurlijk niet kunnen ,want de mensen zouden verontwaardigd zijn moesten ze elk een verschillend bord krijgen ;-) maar ik heb dan ook absoluut geen ambitie om aan dat programma mee te doen ,ik geeft liever lekker lui vanuit mijn "love" seat commentaar;-)....nu had ik voorzichtig rood ,roze en creme gecombineerd ,ik vond het wel geslaagd!
Ik heb mijn zilveren bestek niet uitgehaald ,dat had natuurlijk helemaal super gepast maar ik eet niet graag van zilver !vandaar..


Bloemen op tafel ,ranonkel ,rozemarijn en helleboris(de laatste twee uit de mandjes aan de voordeur geknipt..)

Oude servet ringen


Verder is het hier vandaag super mooi weer en ik geniet!

Ik ben de laatste weken niet erg veel bij mijn medeblogster op bezoek  geweest ,ik had problemen bij het bloggen ,de webpagina kon telkens maar niet geopend worden en de computer sloot alles direct af ,uiteindelijk heb ik dan de bezoekersteller en muziek verwijderd ,omdat er aangegeven werd dat er problemen waren met het openen van deze scripts,maar ook dat mocht niet baten ,vandaag lukt alles weer gewoon ,hebben jullie dit ook al gehad en wat zou het probleem kunnen zijn? ,het was enkel vanaf mijn computer en op alle blog's..
Ik ben al zeer trots op mijzelf dat ik zover ben gekomen dat ik zelf een blog heb kunnen maken ,maar verder ben ik ook niet zo computer technisch aangelegd..
Dus heel vervelend ,maar het lijkt nu weer te lukken dus:-)

Ik hoop dat jullie ook allemaal kunnen genieten van het mooie weer !ik ga alvast nog even naar buiten met onze Timmie!
Manuela

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: