Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

donderdag 9 februari 2012

Whoopie pies..

Vandaag heb ik mij "bezig " gehouden met het bakken van Whoopie pies ,dit zou DE nieuwe rage zijn na de cupcakes...
Ik weet nu niet of ik het zo'n succes vind...ik ga het recept dan ook nog niet met jullie delen,ik moet er nog een beetje aan sleutelen ,een whoopie pie is iets tussen een cake en een koekje ,,dat op zich is wel leuk ,maar ik denk dat het recept dat ik heb ,niet  helemaal klopt ik vond ze niet zoet genoeg! van structuur wel leuk ,iets tussen een koekje en cake zoals het recept beloofde,ik heb ook heel braaf het recept gevolgd voor de chocolade creme ,nu ben ik al niet van de de chocoladecreme,ik heb liever iets anders(,alhoewel ik  met mijnheer  Callebaut een innige relatie heb, ik kan hem niet missen!!;-)maar Filip wilde graag de chocolade creme ,dus heb ik dat gedaan en hij vindt het heerlijk...
Maar ik ben geen fan.....tot nu toe..

Ik heb om ze er toch maar iets verfijnder te laten smaken er een beetje (callebaut;-)) chocolade over gedaan

Deze stoffen (servetten?) vond ik vorige week in de kringloop winkel in Brugge ,ik vind de kleur super! 0.25 cent per stuk! ,er waren er geen 6 ,ik heb er maar 5 ,maar ik vind ze schattig


Oud Godiva blikje ,helemaal mij kleurtje ,ooit eens gevonden in de Kringloop winkel
 Servetten ,ook een echte tic van mij ,maar zijn ze niet schattig?

En natuurlijk voor 5 van die servetjes gaat het hele vliegenkastje ondersteboven en word deze opnieuw ingericht ,met bijpassend strikje ,komt dit jullie bekend voor ?

Verder is het hier koud,en verlang ik naar het voorjaar ,omdat ik dat een mooi seizoen vind ,alles in de knop en fris groen! maar dan beginnen natuurlijk ook de brocante marktjes weer...en ik krijg bijna ontwenningsverschijselen;-) en de kringloopwinkel(s) is mij de laatste weken niet goed gezind ,ik kom erg weinig leuke dingen tegen de laatste tijd.

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!
Manuela

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: