Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

maandag 20 februari 2012

Sorry..

Graag geef ik Esther 'geheel tegen de regels in ,ik weet het:-( de award terug zodat zij hem kan doorgeven aan iemand anders! ,ik vind het nl erg moeilijk om hier 15 blog's uit te kiezen en  hier te vermelden ,( er zijn zoveel mooie blog's en ik wil niemand vergeten!)  ook moet ik  hen  dan allemaal een berichtje te sturen ...jammer genoeg heb ik daar de tijd niet voor!ik gebruik liever de weinige vrije tijd die ik heb, om iets te bakken en om even  bij jullie op de blog's te komen kijken ,Maar Esther nogmaals bedankt hoor dat je aan mij dacht en ik hoop dat de cupcake's je  evengoed smaken;-)

Ik zal eens lijken ,of ik iets kan vinden om op mijn blog te plaatsen waardoor ik jullie laat weten ,liever geen award's hoe lief het ook van jullie is en hoe vereerd ik ook ben...

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: