Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

zondag 12 februari 2012

Een brocante stoeltje voor Marloes

 Ondanks dat ik in mijn vorig blogje schreef dat ik de laatste tijd niet veel leuke dingen heb gevonden in de kringloopwinkels,vond ik afgelopen zaterdag ,onverwachts toch iets heel leuks !! ik denk een oud telefoon tafeltje ? ,om op Marloes haar kamer te zetten ,ze  is er helemaal weg van! en dat voor de prijs van 36 euro!!

Roze ......

2 hoedendozen  ook op de kamer van Marloes

Ook op de kamer van Marloes, evenals de bovenste foto's ;borstel en spiegeltje van de rommelmarkt 2 jr geleden gevonden,ik heb er ook nog een kledingborstel bij ,die ligt in het kastje aan de muur( op een van de bovenste foto's)

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: