Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

maandag 20 februari 2012

Brugge...

Een echte aanrader Hoogstraat 40 ,8000 Brugge
Afgelopen vrijdag kreeg ik van een collega(dank je wel Fabienne;-)) deze bon ,jullie begrijpen allemaal een schot in de roos een beter cadeautje kon ik mij niet wensen!


  Vandaag een spannende dag voor mijn Puber docht (die trouwens zelf beweerd puber af te zijn ??? ) ze heeft deze avond haar eerst rijles!
Papa lief doet niet anders dan uitleggen hoe het moet .. we worden er helemaal "gek" van ,ik ben trouwens van mening dat ik veel beter kan autorijden dan hem ;-)

Gisteren avond was het plots paniek hij moest nog naar de Gamma... waarom vroegen wij ons dan wel af ? Hij had dringend piepschuim nodig om (zijn) auto in te pakken want als Marloes daar straks mee zou mogen rond rijden .... dat werd gevaarlijk! ,hij moest wel zijn auto beschermen!.(let op "zijn auto"..)
Flauwe grap ,, ,vinden jullie ook niet ? Hij kan het plagen niet laten!

 Ik zelf heb alle vertrouwen in onze  dochter! Zet hem op meid!


Deze week plaats ik nog wat nieuwe dingen op mijn verkoopblog en komt er hier nog wel een blogje interieur!
Ook welkom aan alle nieuwe volgers!
Een fijne week !,ManuelaZoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: