Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

maandag 23 januari 2012

Ik leen ze even uit aan Marie...


Even vlug nog mijn nieuwe laarzen laten zien , ze passen toch bij onze brocante landelijke interieurs toch?Marie is model van dienst;-)

Ik doe ook mee aan enkele give a way's ,als jullie ook zin hebben ? http://indezevendehemel.blogspot.com/ en http://pastelsandwhites.blogspot.com/ ook wil ik graag nog even alle nieuwe volg(st)ers  welkom heten ,en leuk dat jullie mij volgen!
En mijn zusje bedanken voor het verzenden van de pakjes van de verkoopblog, die moesten verzonden worden  vanuit Nederland..Bedankt zusje ;-)

Aan jullie allemaal een fijne week toegewenst!
Manuela

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: