Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

vrijdag 6 januari 2012

Een verjaardag in het ziekenhuis..


Vandaag mijn verjaardag..


Deze week, deze taart nog gebakken (en ingevroren ,want ik moest weer gaan werken)omdat mijn mama zou komen met mijn verjaardag ,en met Marloes en mij zou meegaan naar het ziekenhuis ,maar helaas is zij geveld door de griep..
Vandaag was, of is! het mijn verjaardag ,maar het is een rare...
We hebben vandaag de hele dag in het ziekenhuis doorgbracht,Marloes haar verstandskiezen moesten er alle vier uit ,en dit onder narcose..
Het is haar niet echt meegevallen,maar ik denk dat het ook wel vlug weer beter zal worden ,het is nu nog maar net gebeurd en over een paar daagjes zal het vast wel beter zijn..
Toen ze terug kwam de recovery was ze erg onder de indruk ,en had mijn moederhart  het er toch maar moeilijk mee!


Och arme...
En papa maar plagen door foto's te nemen van ons..
Ondanks dat ze 17 jaar zijn ,hebben ze toch hun moeder nog zo nodig ,en is het toch fijn om vertroeteld te worden niet waar ?deze mama is dan ook maar bij  dochtertje (lief )in het ziekenhuisbed gekropen,want wie kan je nu beter troosten dan je mamsie?

Dus geen interieur foto's deze week...
Ik ben weer druk aan het werk ,De vakantie dagen zijn voorbij ,maandag start ook Filip weer en gaat alles weer zijn normale gang..(klinkt oud he? ik ben dan ook al 39 geworden vandaag ;-)
Dit weekend eerst nog even mijn dochter verwennen!
Een fijn weekend allemaal!

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: