Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

dinsdag 20 december 2011

Het was druk de laatste dagen ,maar erg leuk ,ik heb veel verkocht  op mijn verkoopblog ,gesukkeld met het maken van de blog's (maar t'is gelukt)en kreeg zulke leuke reactie's , en tip's !waar voor allemaal  heel erg bedankt!
Ik heb de smaak te pakken ,en ben dan ook van plan hiermee verder te doen,met de blog en de verkoopblog!
Momenteel raakt mijn zolder al wat leeg ,maar geen zorgen ik zal de verkoopblog wel weer aanvullen:-) ,sommige dingen waarvoor je misschien te laat was om te kopen ? verschijnen misschien wel weer  op de  blog. Ook mag je mij altijd  vragen wat je evt zoekt ,en dan help ik uitkijken! ,ik weet nu ook een beetje wie intresse heeft in welke spulletjes  en waarmee ik iemand een plezier kan doen,dus ik zie het zitten!
Misschien een tip,ivb met de verkoopblog? ,meld je aan als volger of voor de niet blogsters voeg mij toe als favoriet ;-) en dan krijg je (als volger) automatisch een melding als er iets nieuws is, als ik bij je favorieten sta ,spring je gewoon eens binnen he? de koffie(nespresso!) staat voor je klaar,gezellig;-)
Op mijn  blog zul je de behang perikelen kunnen volgen ,ook staat een grote!! vitrine kast op DE verlanglijst en een oude paspop...dus..
Tevens wil ik van dit blogje gebruik maken om iedereen een prettige kerst en een sprankelend ,en gezond ,wat dat is toch wel heel belangrijk is! 2012 toe te wensen !
Ik hoop dat we een gezellig jaar ,vol brocante inspiratie ,en fijne contacten met elkaar zullen hebben!

Liefs ,Manuela
Julie mogen met vragen of opmerkingen altijd mailen

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: