Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

maandag 19 december 2011

De kamer van Marloes.Marloes wil graag dat ik ook haar kamer laat zien , De behanger moet nog komen (2012!) maar toch alvast een idee
Ze is nu nog druk bezig met haar examen's!
Vrijdag de laatste dag ..
Volgende week gaat ze werken,volgend jaar 18 en ze zou graag een autootje willen,alleen werkt ze in de "verkeerde" winkel(Tommy Hilfiger)  en heeft ze vaak haar geld al uitgegeven voor dat het op haar rek komt;-)
Wat ze nu verder gaat studeren volgend jaar, blijft een raadsel ,ze denkt in de richting van psychologie ,maar twijfelt nog een beetje ...we hebben gelukkig nog even tijd om er over na te denken.
Nog een fijne dag allemaal!

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: