Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

vrijdag 9 december 2011

De beloofde foto's van de luiken..


Onze waakhond (die trouwens dringend een badje kan gebruiken..) staat jullie al op te wachten..
 Deze takken kocht ik gisteren bij de plaatselijke bloemist..ik zag een heleboel takken buiten liggen ,en dacht leuk ,maar bij de kassa was ik minder enthousiast(ik durf niet zeggen hoeveel) ik was er even niet goed van ,ik had natuurlijk gelijk moeten zeggen dat vind ik teveel ,maar ja .....ik zal er nu dan maar extra van genieten he?

Voor de liefhebbers ,ik ga straks nog wat dingentjes op mijn brocante verkoop blog plaatsen..
Dit lint (iets tussen katoen en linnen in )vond ik gisteren nog in de kringloopvoor 0.05 cent ik denk dat ik dit lint nog aan de misletoe takken ga hangen die aan de voordeur... (compenseert een beetje de prijs van de takken;-))Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: