Alles Brocante

Alles Brocante
Mijn blog kreeg een plaatsje op de site van Alles Brocante

Over mij

Mijn foto
Ik ben Manuela ,40 jaar ik ben geboren in Nederland, getrouwd met een Belgische man vandaar dat ik nu in Belgie woon. Wij hebben 1 dochter Marloes. Ik mis soms wel de openhartigheid en het spontane van mijn landgenoten.. en niet te vergeten mijn mama en zusje,die natuurlijk nog in Nederland(omg Rotterdam) wonen. Ik hou van alles wat met wonen en koken te maken heeft, en dan vooral de Franse landelijke stijl. Mijn grote droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen ..wie weet komt het er ooit nog van ,misschien is dit alvast een begin..het dromen alleen al is leuk!

Je kunt mij ook vinden op Picasa.pimpstart.nl,klik op de onderstaande link

maandag 21 november 2011

De Ark van Zarren


Mijn favoriete winkel ,in het centrumvan Brugge, Zuidzandstraat 19,zeker de moeite waard;misschien eens combineren met de zandfeesten (grote rommelmarkt in Brugge)? ik hou jullie zeker op de hoogte van  de data's van deze rommelmarkt!
Bovenste foto is een foto van een gastenkamer in de BB (zelfde naam als de winkel) van de eigenaars van deze winkel (in Zarren ,Belgie) de tweede het logo van de winkel ,en de onderste behangpapier wat  ze verkopen in de winkel

Zoeken in deze blog

Populaire berichten

Jeanne d'arc Living:

Jeanne d'arc Living: